AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı asker olduğunu gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Kahve falında silahlı asker olmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında asker ve silah görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker silahı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında silah ve asker görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı askere gitmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında askerden silah almak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir