AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah asker görmek

Kahve falında silah asker görmek

Kahve falında silah asker görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, vefalı bir insan olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silah asker gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Kahve falında silah ve asker görmek başarılarının devamlı olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı askere gitmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında eli silahlı asker görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silah asker görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerden silah almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerde silahını kaybetmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahsız asker görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında silahli askerler görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir