AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah tarafından vurulmak

Kahve falında silah tarafından vurulmak

Kahve falında silah tarafından vurulmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, inancından sapacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında silah tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, fırsatların heba edileceğine delalettir.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında silah tarafından vurulmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak sorunlarının da çözüleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir