AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak moralinin düzeleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah tarafından vurulmak makamının ve ününün artacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir