AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek güzel işler yapacağına, parasal durumun düzeltileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Kahve falında biri tarafından silahla vurulmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, batıl amele işarettir.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah tarafından vurulmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir