AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkan ayakkabı görmek

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında sıkan ayakkabı gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini sıktığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkma yemek sorunlu bir hayat yaşayacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek razı geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında birini çok sık görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir