AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zararın telafi edileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ters giden durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının sıktığını gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Kahve falında sık sık bebek görmek önün açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında sık sık karabasan görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında limon sıktığını görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir