AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesleri görmek

Kahve falında silah sesleri görmek

Kahve falında silah sesleri görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, güç kaybedeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sesleri gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Kahve falında silah sesi görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla sesi duymak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında silah ses duymak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında silah sesleri görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulur.

Kahve falında silah sesini duymak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında silah sesleri duymak endişeli durumların son bulacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Kahve falında silah sesi duymak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir