AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesi görmek

Kahve falında silah sesi görmek

Kahve falında silah sesi görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah sesi gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek zorlukların biteceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında silah sesi görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sesleri duymak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sesleri görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret eder.

Kahve falında silah sesini duymak ün salacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında silah sesi duymak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah ses duymak bolluk ve bereket yakalayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sesiyle uyanmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir