AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesini duymak

Kahve falında silah sesini duymak

Kahve falında silah sesini duymak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silah sesini duymak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silah sesi duymak toparlanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla sesi duymak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında silah ses duymak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında silah sesini duymak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Kahve falında silah sesleri duymak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah sesi görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hastalığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah sesleri görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir