AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesi duymak

Kahve falında silah sesi duymak

Kahve falında silah sesi duymak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, borçlarının kapacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında silah sesi duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında silah sesini duymak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında silah sesleri duymak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında silahla sesi duymak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında silah ses duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında silah sesi duymak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına inanılır.

Kahve falında silah sesi görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında silah sesleri görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir