AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ses duymak

Kahve falında silah ses duymak

Kahve falında silah ses duymak rahatın ve konforun geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah ses duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Kahve falında silahla sesi duymak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Kahve falında silah sesi duymak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında silah sesini duymak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah ses duymak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya yorulmaktadır.

Kahve falında silah sesleri duymak her istediğini alabileceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah sesiyle uyanmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah sesleri görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir