AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesi duymak ve görmek

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında silah sesi duymak ve gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında silah sesleri duymak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sesi duymak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah ses duymak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla sesi duymak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında silah sesini duymak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sesi görmek kazançlı işler yapılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında silah sesleri görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir