AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sesleri duymak

Kahve falında silah sesleri duymak

Kahve falında silah sesleri duymak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yardımının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah sesleri duymak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Kahve falında silah sesi duymak dertlerin uzaklaştırılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla sesi duymak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, her şeyin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında silah sesleri duymak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında silah ses duymak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında silah sesini duymak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında silah sesleri görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında silah sesi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir