AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla sesi duymak

Kahve falında silahla sesi duymak

Kahve falında silahla sesi duymak durgunlaşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulur.

Kahve falında silahla sesi duymak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında silah ses duymak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında silah sesleri duymak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sesi duymak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında silahla sesi duymak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah sesini duymak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında silah sesi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sesiyle uyanmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir