AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah polis görmek

Kahve falında silah polis görmek

Kahve falında silah polis görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında silah polis gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Kahve falında polis silahı görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında silahlı polisler görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında polise silah vermek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten silah almak sorunlarının azalacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla polise yakalanmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında polis ve silah görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı polis görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında polis silah görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir