AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis silahı görmek

Kahve falında polis silahı görmek

Kahve falında polis silahı görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis silahı gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında polis ve silah görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis silahı görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisten silah almak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında polise silah yakalatmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına inanılır.

Kahve falında polisin elinde silah görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında polise silah sıkmak güzel günler geçireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah polis görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında silah ve polis görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir