AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah patlaması duymak

Kahve falında silah patlaması duymak

Kahve falında silah patlaması duymak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında silah patlaması duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında silah patlaması duymak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında silah patlatmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlamayan silah görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında patlayan silah görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah sesi duymak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında silah duymak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla sesi duymak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir