AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah duymak

Kahve falında silah duymak

Kahve falında silah duymak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında silah duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında silahla sesi duymak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah atıldığını duymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında silah duymak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah ses duymak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, malının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah sesi duymak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında silah sesleri duymak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir