AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah patlatmak

Kahve falında silah patlatmak

Kahve falında silah patlatmak dinde olgunlaşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah patlatmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında silah patlatmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında silah patlaması duymak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Kahve falında patlayan silah görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamayan silah görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlamadan kaçmak hayırlı olayların yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlamış balon görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir