AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamayan silah görmek

Kahve falında patlamayan silah görmek

Kahve falında patlamayan silah görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında patlamayan silah gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında silah patlaması duymak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlamayan silah görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında silah patlatmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patlayan silah görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında poşet patlatmak hayatının iplerini eline alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında patlamış mısır görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında patlayan bombalar görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine inanılır.

Kahve falında patlayan musluk görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çalışıyorsa terfi alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir