AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan silah görmek

Kahve falında patlayan silah görmek

Kahve falında patlayan silah görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlayan silah gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında silah patlatmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında silah patlaması duymak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında patlayan silah görmek arif kimselerden sayılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Kahve falında patlamayan silah görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin patlamasını görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon patlattığını görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bombası patlatmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balonu patlatmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir