AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kişiler görmek

Kahve falında silah kişiler görmek

Kahve falında silah kişiler görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yokluk içine gireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında silah kişiler gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak kötü günler yaşayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah kişiler görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında silah kişi görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, birlikte kâh ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işarettir.

Kahve falında silahlı kişiler görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında polisin elinde silah görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir