AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kişi görmek

Kahve falında silah kişi görmek

Kahve falında silah kişi görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, çok hayır duası alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında silah kişi gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Kahve falında silah kişi görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayallerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında silah kişiler görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında silahlı kişiler görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine inanılır.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak rahatlığa ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında elinde silahla gezmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir