AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı kişiler görmek

Kahve falında silahlı kişiler görmek

Kahve falında silahlı kişiler görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, onlarla ayrı düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında silahlı kişiler gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak ihanet dolu bir işe girileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ekmeğinin artacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında silah kişiler görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, talihin yüze güleceğine delalettir.

Kahve falında silahlı kişiler görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında silah kişi görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında silah insan görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, borçların ödeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir