AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, işyerini kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişi tarafından kovalanmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kovalanmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah kovalanmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir