AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, kafasının rahatlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında silah kişi görmek fal sahibinin muradına ereceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişiler görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında silah kişiler görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya tabir olunur.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir