AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, beklediklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin silah çektiğini görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin acı çektiğini görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Kahve falında silah kişiler görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında silah kişi görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı kişiler görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir