AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah görüp ateş etmek

Kahve falında silah görüp ateş etmek

Kahve falında silah görüp ateş etmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işarettir.

Kahve falında silah görüp ateş etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında silah görüp ateş etmek zenginliğin kapılarının açılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş görüp söndürmek borçlarını ödemeyi başaracağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında silah görüp kaçmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında silah görüp vurulmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında silah ateş etmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah la ateş etmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir