AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş görüp söndürmek

Kahve falında ateş görüp söndürmek

Kahve falında ateş görüp söndürmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, dedikodu edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ateş görüp söndürmek gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Kahve falında ateş görüp söndürmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet etmektedir.

Kahve falında yangın görüp söndürmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşi söndürmek hane içine ay doğacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek tüm fırsatları değerlendireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde ateş söndürmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir