AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ateş etmek

Kahve falında silah ateş etmek

Kahve falında silah ateş etmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, dertlerin ortadan kalkacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında silah ateş etmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla birine ateş etmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işarettir.

Kahve falında silahla ateş görmek işinden evine gidip geleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir