AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah görüp vurulmak

Kahve falında silah görüp vurulmak

Kahve falında silah görüp vurulmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında silah görüp vurulmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Kahve falında silah görüp vurulmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah görüp ateş etmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında silah görüp kaçmak itibarın ve makamın yükseleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birini silahla vurulduğunu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnından silahla vurulmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla elden vurulmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin silahla vurulduğunu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir