AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah la ateş etmek

Kahve falında silah la ateş etmek

Kahve falında silah la ateş etmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah la ateş etmek gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında silah la ateş etmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine tabir olunur.

Kahve falında silah la vurulmak kazancın düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salavat lasmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında lazca konuşmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında la havle çekmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lap inciri görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında la havle duasını okumak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir