AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla havaya ateş etmek

Kahve falında silahla havaya ateş etmek

Kahve falında silahla havaya ateş etmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, neşe içinde olacağına, zenginliğe sahip olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek insanlardan bir süre uzak duracağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet eder.

Kahve falında havada ateş topu görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında havada ateş görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir