AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atıldığını duymak

Kahve falında silah atıldığını duymak

Kahve falında silah atıldığını duymak güven kaybına uğrayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah atıldığını duymak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Kahve falında silah atıldığını duymak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında silah atıldığını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ileriye gideceğine inanılır.

Kahve falında silahla sesi duymak varlık içinde yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, umutlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah duymak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulduğunu duymak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında silah sesini duymak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında silah ses duymak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir