AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah bıçak görmek

Kahve falında silah bıçak görmek

Kahve falında silah bıçak görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında silah bıçak gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında bıçak silah görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında silah bıçak görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah ve bıçak görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik bıçak görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında bıçak bulmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bıçak ve su görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir