AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak ve su görmek

Kahve falında bıçak ve su görmek

Kahve falında bıçak ve su görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında bıçak ve su gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında suyun içinde bıçak görmek hanesindeki rızkın da artacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde bıçak görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında bıçak ve su görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya bıçak atmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek işinin en iyisi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yolda bıçak bulmak bir süre belini doğrultamayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında çelik bıçak görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir