AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik bıçak görmek

Kahve falında plastik bıçak görmek

Kahve falında plastik bıçak görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok daha mutlu olunacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında plastik bıçak gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında plastik bıçak görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik kasa görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik şişe toplamak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik şişeden su içmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında plastik yüzük görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalettir.

Kahve falında plastik sürahi görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında plastik poşet görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında plastik gül görmek kara kara düşüneceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir