AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklı bir adam görmek

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, işlerin artacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında bıçaklı bir adam gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklanmış adam görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam bıçaklandığını görmek her şeyin yenileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklayarak adam öldürmek rahat bir işe girileceğine, karanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla adam kesmek yaklaşan güzel günlere, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli bıçaklı adam görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir