AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak silah görmek

Kahve falında bıçak silah görmek

Kahve falında bıçak silah görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, nefsine uyacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bıçak silah gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Kahve falında bıçak silah görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Kahve falında silah ve bıçak görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah bıçak görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bıçak görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Kahve falında bıçak çekmek görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatal bıçak çalmak özel hayatının da yolunda gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla adam kesmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir