AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bulmak

Kahve falında bıçak bulmak

Kahve falında bıçak bulmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak bulmak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında bıçak bulmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında yolda bıçak bulmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan bıçağı bulmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından bıçaklandığını görmek ortalığın karışacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kestiğini görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklanıp öldürülmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaya çalıştığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hedeflere ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir