AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve bıçak görmek

Kahve falında silah ve bıçak görmek

Kahve falında silah ve bıçak görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet eder.

Kahve falında silah ve bıçak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında silah bıçak görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah ve bıçak görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak silah görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, bilincin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bıçaklandığını ve kan görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırtıklı bıçak görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde bıçak görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir