AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı terörist görmek

Kahve falında silahlı terörist görmek

Kahve falında silahlı terörist görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, düşmanından kurtulmaya, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı terörist gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında silah terörist görmek düşmanların önlerinin açılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında silahla terörist öldürmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı terörist görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, günahların af olacağına inanılır.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında teröristten kaçtığını görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek sonunda maddi zarara gireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında teröristlerden kaçmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristten saklanmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir