AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atıldığını görmek

Kahve falında silah atıldığını görmek

Kahve falında silah atıldığını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, başarılarının daim olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansın yüze güleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah atıldığını gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında silah atıldığını duymak layık olduklarına sahip olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silah atıldığını görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hastalıklarının biteceğine inanılır.

Kahve falında cehenneme atılmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında kendine iftira atıldığını görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında dersten atılmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir