AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek terfi alamayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında ayın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek bundan güç ve cesaret alacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek başarısızlıklara düşeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hareket ettirmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, canının kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın hareket ettiğini görmek mal mülk kazanacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir