AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kazançlı işler yapacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında suyu hareket ettirmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek herkesin takdirini toplayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına inanılır.

Kahve falında hareket ettirmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir