AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareket ettirmek

Kahve falında hareket ettirmek

Kahve falında hareket ettirmek canını ve malını hiçe sayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Kahve falında hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında dağın hareket ettiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir