AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, karlı işler alacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların hareket ettiğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında dağların hareket ettiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında eşya hareket ettirmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir