AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, namaz kılacağına işarettir.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında eşya hareket ettirmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek kafasının boşalacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir