AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkan ayakkabı giymek

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerin canlanacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek yeni projelere atılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkma börek görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çok sık görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık karabasan görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir